TÜRKİYE KENT KONSEYLERİ BİRLİĞİ

• iletisim@kentkonseyleribirligi.org.tr
  • (0266) 239 15 10/10 87

Türkiye Kent Konseyleri Birliği, Video Konferans Aracılığıyla Toplandı

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yönetim Kurulu’nun Nisan ayı toplantısı video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi.

Birlik Başkanımız Mürsel Sabancı başkanlığında, yönetim kurulu üyelerinin tamamının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; her kesimden temsil bileşenleri bulunan kent konseylerinin, pandemi döneminde devlet tarafından yürütülen çalışmalara destek olabilmesi ve temsil ettiği tüm kesimlerin sesini duyurabilmesi için, meşru bir zeminde çalışmalara dahil edilmesi konusu görüşüldü.

PANDEMİ KOMİTESİ KURULUYOR

Koronavirüs (Covid-19) salgını kapsamında kent konseyleri tarafından yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Üye kent konseylerinin yönetiminde yer alan uzman kişilerce “Pandemi Komitesi” oluşturulması ve sürece dair doğru bilgi üreterek danışmanlık noktasında çalışmalar yürütülmesi gündeme geldi.

Yenilenen web sitesi hakkında görüş ve önerilerin de paylaşıldığı toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.